דרוש/ה מנהל/ת צוות ייצור לשטראוס מפעל המלוחים

מטרת התפקיד: ניהול צוות עובדים בייצור להבטחה של תהליכים בטוחים, איכותיים וביעילות מרבית לעמידה
ביעדי המחלקה.
תחומי אחריות עיקריים:
1. אחריות על בטיחות העובדים.
2. אחריות על איכות הייצור והאריזה בהתאם לנוהלי עבודה.
3. בניית תוכנית עבודה לקווים על בסיס תוכנית יצור והבטחת ביצועה בצורה מיטבית.
4. ניהול צוות עובדים – אחריות על גיוס, חניכה, הכשרה, פיתוח אישי וטיפול בפרט.
5. אחריות על ניהול המשמרת – עמידה בתוכנית ייצור, טיפול בבעיות במהלך המשמרת, ניהול כ"א זמני בהתאם לצורך.
6. אחריות על תהליכי איכות, סדר וניקיון במחלקה, תוך הקפדה על כללי בטיחות מזון.
7. הובלה ויוזמה של תהליכי התייעלות לצורך עמידה ביעדים.
8. הובלת פרויקטים ותהליכי שיפור בתחום התפעול.
השכלה/הכשרה מקצועית:
תואר ראשון. יתרון לתחום: הנדסאי מזון/ מכונות/ תעשיה וניהול / B.A במנהל עסקים
ניסיון בניהול צוות עובדים
יתרון לבעל ניסיון בתחום המזון
עברית ברמת שפת אם
אנגלית ברמה טובה (קריאה / כתיבה/ דיבור)
Alisa.Reznik@strauss-group.com